Протестиращи блокираха движението на Капитан Андреево, предаде БНР. Демонстрантите носят плакати Не

...
Протестиращи блокираха движението на Капитан Андреево, предаде БНР.
Демонстрантите носят плакати Не
Коментари Харесай

Протест блокира ``Капитан Андреево``, не пускат коли от Турция |

Протестиращи блокираха движението на " Капитан Андреево ", съобщи БНР.

Демонстрантите носят плакати " Не на изборния туризъм ". Движението от граничния пункт с Турция на влизане в България е затворено.

Около 50 души блокираха придвижването по пътя на влизащите коли от Турция. Те са представлявани от Веселин Милчев, който е декларирал, че е уредник на митинга и по думите му не е обвързван с нито една политическа партия.

Демонстрантите няма да разрешат прекосяването на нито една транспортно средство и на хората, които са в тях, идващи от южната ни съседка, тъй като биха могли да гласоподават за президент у нас.  

На място има засилено полицейско наличие.

Полицията и от протестиращите образуват групи, които да водят договаряния за възможното пропускане на превозните средства, които возят заболели хора, дребни деца или ППС, които транспортират бързо развалящи се артикули. 

Изборният ден в турския град Чорлу стартира при слаб интерес. Два часа и половина след началото на изборния ден локално време пред секциите
имаше по едни-двама гласоподаватели. По същото време предходната неделя на вота „ 2 в 1 “ пред стаите за гласоподаване вече имаше опашки, заяви бТВ. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР